Dersam - IT touches you
English
Software Development
X

Software Development

Voldoet standaard beschikbare software niet aan uw wensen? Er is altijd wel een oplossing! Dit is te bereiken met aanpassing van bestaande software of eigen maatwerk, net wat er maar nodig is.

Onze leus is niet voor niets: "In software kan altijd alles!"

Mobile
X

Mobile

Mobile Development is een eigen discipline.

Wij bieden mobile development voor iOS en Android

Hosting
X

Hosting

Dersam biedt hulp en ondersteuning bij al uw hosting behoeften. Dit kan varieren van het opzetten van uw eigen server, hulp bij het zoeken naar een geschikte provider tot aan het laten hosten door Dersam zelf. Uw eisen en wensen staan hierin centraal.

Audio/Video Streaming
X

Audio/Video Streaming

Audio en Video Streaming is dichterbij dan u denkt. Dersam kan hierbij ondersteunen. Dersam heeft ruimschoots ervaring met het maken van blackboxes voor streaming doeleinden. Hierbij is een totaal-pakket mogelijk waarbij alle hardware inclusief audio en video apparatuur geleverd kan worden, zowel voor servers, clients en desgewenst ook de audio en video apparatuur zelf.

Website
X

Website

Een eigen website is heel belangrijk. Daarom kan Dersam u helpen bij het vaststellen van uw functionele eisen en wensen, het ontwerpen van uw website en het bouwen ervan. Vanzelfsprekend wordt dit zoveel mogelijk gedaan met standaard beschikbare Open Source Software. En natuurlijk wordt er altijd gezocht naar een passende oplossing voor de hosting.

Open Source Software
X

Open Source Software

Als groot voorstander van Open Source Software kijkt Dersam altijd naar welke mogelijkheden de Open Source Community levert voor een specifieke oplossing. Hierbij zal Dersam software selecteren, combineren of aanpassen, al naar gelang de behoefte.

Het grote voordeel van Open Source Software is dat er geen licentie-kosten verbonden zijn aan het gebruik ervan.

Hardware
X

Hardware

Bij de aanschaf van hardware komen veel beslissingen kijken. Of het gaat om werkplekken, servers of mobiele systemen, er zijn altijd vele keuzen mogelijk. Bij Dersam krijgt u een onafhankelijk en gedegen advies.

En natuurlijk kan Dersam als intermediar optreden of de hardware voor u leveren, desgewenst inclusief installatie.

Contact
X

Contact

Arthur van Schendelstraat 22
3141 AS Maassluis
Netherlands

T: +31 6 2474 3918
E: info@dersam.nl